Winkelwagen 0 producten / € 0,00

Stageplaats Conceptontwikkeling en toetsing

Stageplaats Conceptontwikkeling en toetsing

Over ons
Bratpack is al ruim 10 jaar actief in de tuinbranche in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Als stagiaire werk je nauw samen met je collega’s in ons kantoor in Zwanenburg, nabij Haarlem en Amsterdam welke via het openbaar vervoer (via station Halfweg - Zwanenburg) uitstekend bereikbaar is.

Wat zoeken wij?
Bij Bratpack zal je een zelfstandige en zeer uitdagende stage krijgen. De belangrijkste vraag die wij je stellen is om onze huidige en in ontwikkeling zijnde diensten tegen het licht te houden van de nieuwe ontwikkelingen in de (mobiele) internetwereld. Dat zal niet alleen zijn op technisch gebied, maar ook op het gebied van de marketing en communicatie omtrent deze diensten. Zodoende krijg je een zeer brede & uitdagende stage.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een bedrijfskundige informatica / multimedia student (HBO / WO) met een gekozen richting voor usuability en/of concepting. Je hoeft niet puur technisch te zijn, maar moet zeker wel op de hoogte zijn van alle (on)mogelijkheden die nieuwe technieken bieden. Je kunt omgaan met de vrijheid die wij je bieden en bent in staat om advies te geven aan en kritisch te zijn naar collega’s op de ontwikkeling & marketing afdeling.

Je moet stevig in je schoenen staan, van aanpakken weten en het leuk vinden om bij een groeiend online marketing bedrijf te werken. Het wordt ook gewaardeerd als je zelf initiatief toont. Gezelligheid staat bij ons óók op het werk voorop, maar op sommige momenten moet er hard gewerkt worden.

Daarnaast is het een pre als je ervaring en / of kennis hebt van de (internationale) tuinbranche en je Engels in woord en geschrift op een goed niveau is.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende stage
  • Een goede, marktconforme vergoeding
  • Een gezellige werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen
  • Veel zelfstandigheid
  • Goede begeleiding

Reageren?
Reageren kan bij voorkeur per email (edwin@gardenconnect.com) of via het formulier hieronder.