Winkelwagen 0 producten / € 0,00

Betaalinformatie

U kunt bij ons betalen met iDEAL of U betaald bij afhalen van de producten bij ons tuincentrum in Hoogeveen.

Uitleg over betalen met iDEAL
Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij Postbank, en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. [Wanneer dit niet lukt , blokkeert uw browser de popup .Wijzig de instelling in uw browser in: popups toestaan.] U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Als u beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?
U kunt bij ons met iDEAL zonder extra kosten betalen.

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

Wat is Buckaroo Online Payment Services?
Dit is de z.g. Internet-kassa waar onze site gebruik van maakt. Zij verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken uw betaling. Zij zijn internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van Mastercard en Visa en zorgen voor een juiste en veilige afhandeling van uw iDEAL-betaling (telebankieren).
 
Betalen bij afhalen.
U kunt het bestelde product(en) betalen bij het afhalen hiervan op ons tuincentrum in Hoogeveen. Wanneer U voor afhalen heeft gekozen ontvangt U van ons zo spoedig mogelijk een e-mailbericht met daarin de adresgegevens, de routebeschrijving en vanaf welke datum uw producten klaarstaan.